• facebook
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Leave Your Message

    Fokuserer på Hong Kong, skinner med glans

    2024-04-11 11:33:22

    TOPSTAR bringer intelligente produkter og nye energiprodukter til at skinne på scenen af ​​2024 Hong Kong Spring Lighting Exhibition

    Den 6. april 2024, ved den længe ventede årlige begivenhed i den globale belysningsindustri - Hong Kong Spring Lighting Exhibition, gjorde Xiamen TOPSTAR Lighting Co., Ltd. igen en spændende optræden. Denne gang medbragte ikke kun indendørs og udendørs dekorative belysningsarmaturer med naturlige elementer, men viste også TOPSTARs avancerede ladebunkeprodukter udviklet inden for det nye energiområde. Med konceptet teknologisk innovation og grøn transformation bragte det en unik produkt- og teknologiudstilling til udstillere og kunder.

    På denne udstilling fremviste TOPSTAR en række unikke loft- og væglampeprodukter med naturlige elementer, der fremviste miljøintegration og kunstneriske lyseffekter, natlampeserieprodukter, der kan skabe forskellige dekorative scener, højkvalitets og langtidsholdbare udendørsbelysningsarmaturer, hjemmevæg lamper og kommercielle belysningsarmaturer.

    Med hensyn til intelligente produkter har TOPSTAR yderligere uddybet anvendelsen og udvidelsen af ​​Matter-protokollen og integreret den i en bredere produktlinje, inklusive men ikke begrænset til belysningsproduktserien, hvilket viser stærk kompatibilitet og bred markedstilpasningsevne. Det har vundet udbredt anerkendelse og stor ros fra udstillere og kunder i regioner som Nordamerika, Europa og Sydøstasien.

    Fokuserer på Hong Kong, Shining with Brilliance (1)tma

    Samtidig er TOPSTARs produkter i det nye energiudstillingsområde også iøjnefaldende. Den nye ladestation, der er blevet afsløret denne gang, har tiltrukket mange udstillere til at stoppe op og udveksle ideer med sin fremragende ladeeffektivitet og sikkerhedsydelse. TOPSTARs transformationsstrategi på det nye energiområde reagerer ikke kun på det nationale krav om kulstoftop- og kulstofneutralitetsmål, men også en vigtig foranstaltning til aktivt at tilpasse sig markedstendenser og forstå fremtidige udviklingsretninger. Denne innovative præstation beriger TOPSTARs produktlinje yderligere.

    Fokuserer på Hong Kong, Shining with Brilliance (2)zny

    Under udstillingen fremviste medlemmer af TOPSTAR-teamet de udstillede produkter omfattende gennem demonstrationer, kommunikation og interaktion på stedet, hvilket tiltrak sig opmærksomhed fra købere, agenter og partnere fra hele verden, hvilket lagde et solidt grundlag for, at TOPSTAR kan udvide yderligere. sit internationale marked inden for intelligent belysning og nye energiløsninger.

    Med hjælp fra den internationale scene af Hong Kong Spring Lighting Exhibition har TOPSTAR med succes formidlet virksomhedens grønne, intelligente og innovative mærkeimage til verden. I fremtiden vil TOPSTAR fortsætte med at praktisere socialt ansvar, uddybe teknologisk innovation og være forpligtet til at give globale brugere smartere og grønnere produkter og tjenester af høj kvalitet, hvilket bidrager til velstand og udvikling af de intelligente og nye energiindustrier.

    De ladestationer til elbiler, der afsløres på denne udstilling, er som følger:

    Innovation førende, belyser verden (2)8e6 Innovation førende, belyser verden (2)8e6Innovation Leading, Illuminating the World (3)34eInnovation førende, belyser verden (2)8e6 Kommerciel ladestation med skærm til Europa (3) hav