• facebook
  • LinkedIn
  • youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Leave Your Message

    Omfavner trenden, lyser Topstar opp med 6-seriens nye elbilladere på GILE 2024

    2024-07-01

    Til tross for store navn som Tesla, ABB, GM og Siemens øker investeringen i EV-ladenettverk, spesielt nivå 3 eller nivå 2 hurtigladestasjoner, krever disse vanligvis spesialisert strømforsyning, større og tyngre logistikkstøtte og mer funksjonelle og tuning-tester. . I realiteten, for de fleste scenarier med lengre parkeringstider som f.eksHJEM, ARBEID OG REISEMÅL, betyr det at flere elbiler trenger ladingMer rimelig, mer praktisk og enklere å bruke, spesielt i de store LANDLIGHETENE.

    Sammenlignet med hurtigladere, gjør de rimelige AC-laderne elektrisitet mer tilgjengelig og dekker bedre behovene for mer overkommelig pris, mer bekvemmelighet og enklere bruk—forskjellen i ladekostnad per kWh er vanligvis mer enn 2X det dobbelte, mens gapet i installasjonskostnadene kan nå forbløffende 200X ganger.

    Besøkende viser stor interesse for Topstars nyutgitte produkter.jpg

    Besøkende viser stor interesse for Topstars nyutgitte produkter

    Gå med på slike innsikter, på GILE (Guangzhou Lighting Exhibition 2024), hadde Topstar avduket seks nye serier med elbilladere, fem av dem er AC-ladere (nemlig bærbar lader, ISO15118 Plug & Charge Charger, Smart Home APP Charger, LCD Commercial Lader og lader med to stikkontakter), og den andre er en svært integrert alt-i-ett DC-lader.Disse nye produktene kan i stor grad bidra til å redusere de totale kostnadene for byggeavdelingen, så vel som de daglige ladekostnadene for forbrukerne.

    Introduser nyutgitte elbilladere til kunder.png

    Introduser nyutgitte elbilladere til kunder

    Samtidig hadde Topstar også planlagt enOversjøisk produksjonogSKDmodell for kunder med utenlandsk eller lokal tilbudsetterspørsel.

    Kunden ber om detaljerte spørsmål om EV chargers.jpg

    Kunden ber om detaljerte spørsmål om elbilladere.

    I tillegg er det også mange belysningsindustrikunder som er kjent med Topstar, som er svært interessert i Topstars nye energivirksomhet og har satt i gang ytterligere forretningshenvendelser.

    "Wow, vi vet veldig godt om Topstar, jeg har jobbet sammen med belysningssalget ditt i flere tiår. Det er et fantastisk skritt for å lykkes videre inn i New Energy-bransjen, jeg er så stolt av disse flotte EV-laderne."

    ——En seniorkjøper av et globalt merke.

    Kunder fra annen bransje besøker for elbilladervirksomhet og produkter.jpg

    Kunder fra annen industri besøker for elbilladervirksomhet og produkter

    For mer ny produktinformasjon og kundetilfeller, vennligst ta kontakt med oss ​​gjennom følgende metoder!

    Adresse:696, Mei Xi Avenue, Tong'an, District, Xiamen, Kina 361100

    Telefon:+86-0592-7263585

    E-post: Jim@topstar.com.cn